RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Italia tilbake på toppen


SCORET: Daniele De Rossi ble matchvinner mot Bulgaria.
SCORET: Daniele De Rossi ble matchvinner mot Bulgaria. Foto: Marcello Paternostro (Afp)
Ligger to poeng foran Norge.

Italia slo Bulgaria 1-0 og har alt i sin hule hånd foran den nervepirrende avslutningen i Norges EM-kvalifiseringsgruppe H.

Etter Norges 2-0-seier over Kroatia var Per-Mathias Høgmos menn en stakket stund på tabelltopp i gruppen med 16 poeng, men Danielle De Rossis scoring på straffespark etter fem minutters spill sendte Italia opp på 18 poeng. Kroatia er på 3.-plass med sine 15 poeng.

Italia har fortsatt den beste muligheten til å vinne gruppe H. De skal først møte Aserbajdsjan borte 10. oktober. Tre dager senere avslutter de kvalifiseringen med hjemmekamp mot Norge.

Straffesparket som Italia fikk mot Bulgaria søndag kveld, var kanskje av det litt billige slaget, men målet til De Rossi fra 11-meteren var sikker og stødig.

De Rossi ble for øvrig utvist ti minutter ut i 2. omgang. Ilian Mitsanski fulgte opp en takling på De Rossi med å stemple italieneren, og De Rossi reagerte med å sparke tilbake. Dermed ble begge to utvist i en ikke altfor innholdsrik batalje i Palermo. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere