RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images/All over Press

Italia vil vente på Barzagli

Sist oppdatert:
Cesare Prandelli vil ikke ta forhastede avgjørelser ved å erstatte midtstopperen.

Den italienske treneren Cesare Prandelli har antydet at han vil vente til siste minutt på Andrea Barzagli.

31-åringens deltakelse i turneringen har blitt satt på vent etter at han fikk en strekk i leggen som kan sette ham ut av spill i 20 dager.

Vurderer sine alternativer
Prandelli har til fredag å bestemme seg om han skal holde seg til den nåværende 23-mannstroppen, eller om han skal innkalle en erstatter. Han har avslørt at han for tiden vurderer sine alternativer.

- Vi vil vente til «siste minutt» for å se om Barzagli kan delta i troppen, sa Prandelli til goal.

- I tilfelle han ikke kommer seg, har jeg allerede puttet Davide Astroi på vent. Jeg har utelukket Andrea Ranocchia fordi han har også fått en skade, så han ville ikke kunnet spille uansett.

Barzagli vil åpenbart gå glipp av første kampen, men Prandelli forteller at Juventus-spilleren har forsikret ham om at han blir tilgjengelig.

Blandede følelser
Treneren ga også en sterk indikasjon på at han vil møte Spania med en 3-5-2 formasjon og innrømmet at han har blandede følelser før kampen.

- Vi har prøvd Daniele De Rossi som midtstopper, noe som vil gjøre det mulig for oss å ta inn en ekstra spiller på midtbanen.

- Det positive med kampen mot Spania, er at vi er fokusert på at det er en vanskelig kamp, men at det er mulig å slå dem. Det negative er at Spania er vår første motstander, avslutter Prandelli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere