*Nettavisen* Sport.

Italiensk 3.-divisjonsklubb vil hente Balotelli

FINNER UTGANGSDØRA? Mario Balotelli fant ikke veien til mål i særlig grad for Liverpool. Nå er det usikkert hva som skjer med italieneren. Foto: Nick Potts (Pa Photos / NTB scanpix)

Liverpool-spissen er i ferd med å bli overflødig på Anfield.

Mario Balotelli fikk det aldri til i Liverpool i sin første sesong i klubben, og klarte bare å score én gang etter overgangen fra AC Milan.

I sommer har Liverpool-manager Brendan Rodgers forsterket angrepsrekka med spillere som Christian Benteke, Roberto Firmino og Danny Ings, i tillegg til at Divock Origi er hentet til klubben etter å ha vært lånt ut til Lille.

Dét tyder på at man har lite tro på at den italienske urokråka Balotelli skal begynne å skinne i den røde trøya, og ryktene om at spissen er på vei bort blir flere.

Andre storklubber virker imidlertid lunkne til å overta 25-åringen, og dermed har den italienske tredjedivisjonsklubben (Lega Pro) Lupa Castelli sett sitt snitt til å fri til det en gang så store talentet.

Ærespresident i klubben, Marco Amelia, er klar på at de ønsker Balotelli for å gi ham en sjanse til å bygge seg opp igjen som fotballspiller.

- Balotelli er på et stadie i karrieren der han trenger en ny start, ettersom man kan se at han ikke nyter å spille fotball lenger. Vår intensjon er å få vår venn Balotelli hit og være det første steget hans på veien tilbake til sitt gamle jeg, sier Amelia ifølge Mirror.

- Jeg vil forsøke å ringe ham. Den økonomiske faktoren får vi vurdere hvordan vi skal løse, men jeg tror at det viktigste akkurat nå er at Mario finner konkurranseinstinktet igjen, forteller han videre.

Mario Balotelli er for tiden på Liverpools treningsanlegg, Melwood, etter at han ikke ble med resten av laget på Asia-turnéen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag