RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Italiensk jubel for Dobbel-Totti

Francesco Totti har startet nedbetalingen etter spytteepisoden i EM. Onsdag laget han to mål da Italia overtok ledelsen i Norges VM-kvalifiseringsgruppe.

Italia slo hviterusserne 4-3 i en forrykende fotballkamp. Dermed topper de gruppen med ni poeng, foran Norge og Slovenia som begge har sju poeng.

Totti var onsdagens mann. Det trengte han. Spissen fikk mye kjeft etter sin svake innsats da det ble tap for Slovenia lørdag, men onsdag var det han som åpnet scoringsballet med å sette et straffespark i mål etter 27 minutter.

To straffeforsøk
Totti måtte ta straffesparket om igjen på grunn av uregelmessigheter i feltet, men han beholdt roen og feilet ikke på forsøk nummer to heller.

Daniele de Rossi la på til 2-0 med en markkryper bare noen minutter senere. Maksim Romasjtsjenko sørget for spenning med sitt første for kvelden sju minutter etter pause, før Totti igjen var frampå og laget 3-1 på et frispark etter 74 minutter. 3-2 kom ved Vitalij Buljga bare fem minutter senere. Alberto Gilardino laget sitt første på A-landslaget fire minutter før slutt med en heading, før Romasjtsjenko laget sitt nummer to ett minutt før slutt. Nærmere kom ikke hviterusserne. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere