Italiensk stjerne ute mot Norge

SLITER: Giorgio Chiellini (midten) kan gå glipp av kampen mot Norge på grunn av en skade.

SLITER: Giorgio Chiellini (midten) kan gå glipp av kampen mot Norge på grunn av en skade. Foto: Giuseppe Cacace (Afp)

Giorgio Chiellini sliter med en skade og rekker ikke kampen på Ullevaal.

05.09.14 19:25

Italia varmet opp til kvalikkampen mot Norge med å slå Nederland 2-0 i Bari torsdag. Det gjorde de uten midtstopperbauta Giorgio Chiellini.

Juventus-stopperen sto også over åpningskampen i Serie A forrige helg på grunn av suspensjon og er ennå ikke 100 prosent klar for kamp.

USIKKER: Italias landslagslege Enrico Castelacci er usikker på om Giorgio Chiellini rekker kampen mot Norge. Foto: Giuseppe Cacace (Afp)

Står over mot Norge
Under en pressekonferanse fredag fortalte landslagslege Enrico Castellacci om status på offeret for Luis Suarez biteangrep i sommer.

- Han har en liten hevelse på baksiden av leggen. Han har tatt det rolig i et par dager og blitt litt bedre. Vi kommer til å ta en MR-test i ettermiddag. Skaden er liten, men sitter på et vanskelig sted, fortalte Castelacci.

Landslagslegen fortalte videre at støtteappratet vil ta en avgjørelse på hva de skal foreta seg inn mot Norge-kampen etter fredagens tester.

- For tre dager siden sa jeg at det var en minimal skade og at det ikke var noen store bekymringer. På grunn av stedet skaden sitter og tidligere tilfeller må vi være forsiktige og vurdere nøye hva vi skal gjøre.

Senere fredag kveld bekreftet Det italienske fotballforbundet at Chiellini må stå over tirsdagens landskamp.

(artikkelen fortsetter under meldingern fra Det italienske fotballforbundet)

HTML EMBED


Marchiso suspendert
Mer positiv var Castelacci da han fortalte om mindre skader som Daniele De Rossi, Stephan El Sharaawy, Ciro Immobile og Claudio Marchisio har pådratt seg.

Med unntak av sistnevnte, som er suspendert, er resten trolig klare til kamp mot Norge.

Castelacci er optimistisk med tanke på møte med Norge og mener Antonio Conte har gjort en god jobb så langt.

- Conte jobber veldig hardt både fysisk og taktisk, men det har vært en god balanse mellom de to. For øyeblikket går alt veldig bra.

Slik startet Italia mot Nederland:

(3-5-2) Sirigu; Ranocchia, Bonucci, Astori; Darmian (72’ Candreva), Marchisio (63’ Verratti), De Rossi (67’ Parolo), Giaccherini, De Sciglio (67’ Pasqual); Zaza (72’ Destro), Immobile (76’ Giovinco).
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.