RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ivar Hoff ut mot LSKs tv-serie: - Det irriterer meg noe veldig


HARD DOM: LSK-ikonet Ivar Hoff (innfelt) er ikke nådig i sin dom over Mats Haakenstad og Lillestrøms «realityserie» på VGTV denne sesongen.
HARD DOM: LSK-ikonet Ivar Hoff (innfelt) er ikke nådig i sin dom over Mats Haakenstad og Lillestrøms «realityserie» på VGTV denne sesongen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen/Lars Opstad (NTB scanpix/Nettavisen)
Lillestrøm-ikonet mener Lillestrøm har tatt mediene for godt imot.

Lillestrøm holdt unna for Tromsø og tok en viktig trepoenger med 2-1-seieren på Alfheim på søndag.

Likevel er det flere ting som LSK-ikonet Ivar Hoff ikke er fornøyd med etter en sesonginnledning der klubben nå står med ti poeng på deres ni første kamper.

Hoff, som var Lillestrøm-trener fra 1991 til 1993, var gjest i TV 2s FotballXtra på søndag, og kom med krass kritikk av VGTV-serien «På innsiden», som han mener har vært forstyrrende for laget.

- Er blitt for gammel for dette

- Det som irriterer meg noe veldig, som du ser av hårfargen min og andre ting – jeg er blitt for gammel til å ha kameraer og mikrofoner inne i garderoben døgnet rundt, 24/7. Det har Lillestrøm med VGTV. Alt som blir sagt kommer ut med en eneste gang, sier Hoff.

Andre eliteserieklubber har gått en annen vei: I Bergen har Brann innført medieforbud for deres spillere utenom trening og kamp, mens Vålerenga har begrenset mediene tilgang til profilen Felipe Carvalho.

At Lillestrøm i stedet åpner garderoben for kameraene, tror Hoff tar vekk det rette fokuset i hele klubben.

Redd for nedrykk

- Jeg tror det båndlegger spillerne, og jeg tror det båndlegger de som er i ledelsen. Ikke minst treneren, sier han.

- De vil sikkert ikke innrømme det hvis du spør dem, men jeg har diskutert dette med så mange. Og veldig mange holder med meg, av den kjernen i Lillestrøm som møtes hver morgen og drikker kaffe og er redde for at laget vårt skal gå ned i Obos-ligaen.

- Ble høye etter cupseieren

Før kampen mot Tromsø sto Lillestrøm kun med to trepoengere: 1-0-seierne hjemme mot bunnkandidatene Start og Sandefjord.

Hoff tror det er flere årsaker til at fjorårets cupmestere har slitt voldsomt i innledningen av sesongen.

- Jeg tror faktisk en del av spillerne ble litt høye etter cupmesterskapet. Jeg tror også man var for optimistiske til spillerne som har kommet inn. Det ligger litt der, mener fotballeksperten.

Har du sett denne?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere