*Nettavisen* Sport.

Ivers aktuell for Nürnberg

Foto: Erik Johansen, Scanpix

Steffen Iversen er aktuell for Nürnberg, der han kan bli lagkamerat med Tommy Svindal Larsen. Klubben rykket nylig opp til 1. Bundesliga.

09.06.04 12:23

FC Nürnberg rykket i år opp til 1. Bundesliga etter ett år i den nest øverste divisjonen i tysk fotball. Nå er klubben på jakt etter forsterkninger - men de må være billige. Klubben har nemlig en anstrengt økonomi.

Bekrefter Ivers-interesse
Nürnberg er interessert i Bulgaria-spissen Georgi Chilikov, men har ikke råd til å møte Levski Sofias krav om ti millioner kroner for spissen. Det er her kontraktsløse Steffen Iversen kommer inn.

- Iversen står på lista vår, erkjenner Nürnberg-bossen Martin Bader overfor Kicker.

Forrige uke fortalte Iversens rådgiver Erik Solér til TV 2 Nettavisen at Iversen har fått et tilbud fra en tysk toppklubb. Det er derfor naturlig å tro at dette tilbudet kommer fra nettopp Nürnberg.

- Det foreligger to-tre konkrete tilbud for Steffen Iversen. Ett av dem er fra en tysk toppklubb. Men han har så langt ikke underskrevet noen avtaler med en ny klubb, sa Solér.

TV 2 Nettavisen har ikke lyktes med å få en kommentar fra Solér i dag.

Gifter seg lørdag
Klubbjakten til tross; 27 år gamle Iversen er først og fremst opptatt av det nært forestående bryllupet med den engelske popsangeren Anna Crane.

Paret vies om tre dager.

- Først etter bryllupet ønsker han å ta den endelige beslutningen på hvor han vil spille neste sesong, sa Solér i forrige uke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.