Gå til sidens hovedinnhold

Ivers i 100

Steffen Iversen klinket inn sitt toppseriemål nummer hundre, sendte trønderne til himmels og LSK tilbake i gjørma.

TRONDHEIM (Nettavisen): ROSENBORG-LILLESTRØM 4-0:

For da RBK-spissen la på til 3-0, var løpet definitivt kjørt for kanarifuglene. Det skjønte også en vanligvis så engasjert Tom Nordlie, som forsvant fra sidelinja og gjemte seg bakerst på Lillestrøm-benken. Der satt han til fløyta gikk for full tid.

- Det smakte godt med en seier igjen. Vi var klart best i dag, og det er ingen ting å si på at det ble storseier, smiler Iversen, som endelig viste muskler igjen etter en heller trøblete vårsesong. Mot Lilletrøm viste RBK-spissen fram noe av sitt gamle jeg; tøff i duellene, bevegelig og ivrig på å få ballen i nota.

(Under kan du se 3-0-målet hans)

241865

Lettet trener
- Både jeg og resten av laget har slitt tungt i starten på sesongen. Vi har likevel ikke mistet troen på at det skulle løsne. I dag trillet ballen vår vei, og vi fikk vist noe av det vi kan, sier Iversen - og får et fortjent skulderklapp fra Trond Henriksen. Rosenborg-treneren legger ikke skjul på at han er lettet etter storseieren.

- Det er vel ingen hemmelighet at vi har følt et visst press etter en svært vanskelig sesongstart og flere kamper med stang ut. Derfor smaker det godt med tre poeng etter å ha utklasset Lillestrøm foran 22.000 tilskuere. Dette var en utrolig viktig seier, sier RBK-treneren, som ledet laget på Lerkendal for siste gang i denne omgang. Når Viking kommer på besøk 1. juni, har Erik Hamrén overtatt roret på RBK-skuta.

Ketchupeffekt
- Nå gjelder det å stå på knallhardt videre og løfte oss enda noen hakk. Fortsatt har vi vunnet bare én kamp på rad, ingen grunn til å bli høy på pæra av den grunn, smiler Henriksen, som har hatt en tøff periode som sjef på Lerkendal.

- Men selv om vi har hatt mye motgang, har både ledelsen og spillerne hatt troen på at det ville løsne en dag. I dag fikk vi endelig betalt for at vi har vært tålmodige, sier en glad RBK-trener, som ikke er i tvil om hva som utløste den berømte ketchupeffekten på Lerkendal.

- Da vi tok ledelsen midtveis i 1. omgang ramlet en tung bør av skuldrene mine. Da guttene gikk ut og drepte kampen med to kjappe mål rett etter pause, var det bare å hente fram 17. mai-humøret og glede seg til å gå i tog i morgen, smiler en strålende fornøyd Trond Henriksen.

(Under kan du se sammendrag av kampen)

241894

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget