RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ivers og kona trives i Oslo

Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
Sist oppdatert:
Steffen Iversens musikerkone Anna Crane trives i Oslo. Dermed blir trønderen etter alt å dømme værende i Vålerenga også neste sesong.

Popsangerinnen Anna Crane er ei skikkelig London-jente, men det var aldri problemer for Steffen Iversen å få kona med til Norge. Og hun blir gjerne i Oslo en stund til.

- Trives i Oslo
- Hvis Steffen vil bli, så støtter jeg ham. Han er der nå, og for meg er det helt ok å bli ett år til i Oslo. Jeg gjør det som er best for karrieren hans, sier Anna Crane til TV 2 Sporten. Sangerinnen trives godt i den norske hovestaden.

- Ja, jeg liker meg her. Jeg har mange venner, og har ingenting imot å bli.

Må tenke
Norges første målscorer mot Australia har heller ingenting imot å bli i Vålerenga.

- Det kan godt hende det blir ett år eller to til i Vålerenga. Det får jeg sette meg ned å tenke på når det nærmer seg, sier landslagsspissen, som har kontrakt med VIF ut året.

Og foreløpig har Anna Crane lagt pop-karrieren på is.

- Jeg kunne ikke signere ny platekontrakt i London. Da måtte jeg vært der i fire år, mens Steffen var her. En av oss måtte følge den andre, og det ble jeg.

Flo på vei
Og dersom Steffen Iversen blir i Oslo, kan han få selskap av Tore André Flo. Stryningens kontrakt med Siena går ut til sommeren, og Iversen mener sin tidligere lagkamerat på landslaget gjør lurt i å si ja til VIF.

- Hvis han bestemmer seg for å komme til Vålerenga, kan han bare glede seg. Det er en utrolig fargerik klubb, mener Ivers.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere