*Nettavisen* Sport.

Iversen: - Riv i stykker Billes kontrakt

KLAR TALE: Steffen Iversen mener Rosenborg må kvitte seg med Nicki Bille Nielsen. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)

Klar tale fra den tidligere Rosenborg-profilen.

22.04.14 15:10

Det stormer rundt Nicki Bille Nielsen etter at det mandag ble kjent at den danske RBK-spissen hadde blitt arrestert av politiet i København.

Hendelsen fant sted natt til langfredag, og 26-åringen skal blant annet ha bitt en politimann i armen under arrestasjonen.

Klikk på bildet for å forstørre.

KONTROVERSIELL: Nicki Bille Nielsen er i trøbbel igjen. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)

Nå mener tidligere RBK-profil Steffen Iversen at Rosenborg bør rive danskens kontrakt i to.

- Da jeg leste det, var det første jeg gjorde å ringe Rosenborg for å høre hva som skjer. Jeg vil gjerne vite begge sider av saken. Det Rosenborg sier er at det er veldig store sprik mellom det Nicki Bille sier og det som står i media i Danmark, sa Iversen under mandagens C More-sending på Brann Stadion.

- Riv kontrakten i to
Iversen mener Bille fikk sin sjanse da han ble tilgitt etter å havnet på glattcelle i Trondheim i fjor.

- De etterforsker jo saken selv, sier Rosenborg, men er det noe i det her, så er det ingen tvil fra min side. Han har fått sjansen sin før, med en skriftlig advarsel. Nå har Rosenborg muligheten til å gjøre sånn med kontrakten hans (Iversen gjorde rivebevegelser med hendene, red.anm.) og det mener jeg at de skal gjøre.

Den tidligere Tottenham-spissen tror ikke Bille Nielsens avgang vil bli et stort tap for Rosenborg.

- Han har fått sjansen sin nå og tullet seg bort i det her før på samme måte. Nå er det én gang til. Hvor mange sjanser skal man gi? Husk på at han er forbildet til mange unge trøndere. Det er liksom ikke slike forbilder Rosenborg skal få fram. Rosenborg-navnet er mye viktigere enn Nicki Bille. Han scoret tross alt bare åtte mål i fjor.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED


Pepperspray
Natt til fredag i forrige uke skal RBK-spissen ha sparket til parkeringsautomater og sykler i København sentrum. Da en politipatrulje ble tilkalt og forsøkte å arrestere tippeligaprofilen, skal han ha slått seg vrang.

Ifølge den danske avisen skal derfor en av betjentene ha brukt pepperspray for å roe Rosenborg-spilleren. Men det skal ikke ha stoppet der, skriver Ekstra Bladet.

Da Bille Nielsen entret politibilen, skal han ha spyttet på baksetet og tørket av ansiktet på setet foran ham. Da skal en av politibetjentene ha skubbet ham vekk, noe Bille ikke satte pris på.

Glattcelle i fjor
Bille Nielsen skal ifølge avisen ha bitt politimannen i armen, et bitt som skal ha satt merke i huden på politimannen. Det skal komme fram av et internt dokument Ekstra Bladet sitter på.

Det er ikke første gang Bille Nielsen skal være i trøbbel med ordensmakten. Dansken ble forrige sesong kastet på glattcelle etter en tur på byen.

Sportslig leder Erik Hoftun uttalte da at dette var Billes siste advarsel, og at det var game over hvis noe lignende skjedde igjen.

Da Nettavisen snakket med den danske spissen før sesongen, hevdet han å være ferdig med trøbbelet utenfor banen.

- Folk begår feil, slik er livet. Forskjellen er hvorvidt man lærer eller ikke lærer av det. Personlig føler jeg at jeg har lært nå, sa Rosenborg-spissen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag