*Nettavisen* Sport.

Iversen aktuell for Lazio

Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX

Dårlig nytt for alle som holder med Vålerenga: Steffen Iversen kan være på vei til den italienske storklubben Lazio.

03.11.04 16:21

Lazio er på jakt etter forsterkninger i angrepsrekka. Og den italienske storklubben har en begrenset økonomi. Steffen Iversen er ledig på markedet, og vil ikke koste annet enn lønnsutgiftene.

I første omgang ser det ut til å være mer enn nok.

Partene skal ifølge Il Messagero være i forhandlinger, men foreløpig er ikke Lazio villige til å innfri 28-åringens lønnskrav. Iversen har heller ikke utelukket at han blir i Vålerenga.

- Det har ikke skjedd noe ennå, og gjør heller ikke det denne uka, sier Lars Bohinen i Vålerenga til TV 2 Nettavisen.

- Ukjent for meg
Steffen Iversen selv har heller fint lite å si om interessen fra Serie A.

- Dette er ukjent for meg. Jeg har i hvert fall ikke hørt noe om Lazio fra mine rådgivere, sier Vålerenga-spissen til TV 2-sporten.

- Det eneste jeg har hørt, er at Lars Bohinen kom og fortalte meg at han hadde lest om interessen på et nettsted, legger han ordknapt til.

Storspilte for Enga
Iversen har tidligere spilt for Rosenborg, Tottenham Hotspur og Wolverhampton Wanderers. Denne høsten var han en svært medvirkende årsak til å Vålerenga endte på andreplass i Tippeligaen.

Iversen scoret fire mål og endte med 5,45 i snitt på TV 2 Nettavisens spillerbørs, noe som holder til andreplass totalt. Bare Ragnvald Soma fikk bedre betalt på børsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.