*Nettavisen* Sport.

Iversen mister flere kamper

Men RBK-spissen fikk en gladnyhet tirsdag.

01.04.08 12:10

Steffen Iversen var tirsdag formiddag inne til røntgenundersøkelse på RBK-klinikken. Der ble det raskt konstatert at angriperen slapp unna mandagens duell med lagkamerat Rune Jarstein uten bruddskader.

- Vi har tatt bilde av området mellom kragebenet og skulderbladet, og funnet ut at det var ute av stilling. Dermed regner vi med at Steffen er på sidelinjen i cirka tre uker, sier RBK-lege Ketil Holen til Nettavisen.

- Er det smertefullt?

- I minuttene etter at det skjer er det veldig smertefullt. Han har tatt smertestillende, men sov nok lite i natt, sier legen.

Les også:Årets første rundens lag

RBK-spissen har fått treningsfri frem til torsdag, og vil motta et spesialprogram fra klubbens fysioterapeuter for å komme tilbake så raskt som mulig.

- Det er viktig at vi får aktivisert ham og at vi får blodpumpa til å gå, sier legen som regner med at spilleren kan begynne å kjøre kondisjonsøkter innen en ukes tid.

Skaden betyr mest sannsynlig at kampene mot Strømsgodset, Fredrikstad og Vålerenga ryker. Mens landslagsspissen kan være tilbake til hjemmeoppgjøret mot Tromsø i slutten av måneden.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag