RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Iversen redd for karrieren

Sist oppdatert:
Steffen Iversen ble i Vålerenga på grunn av frykten for nye skader. Oppholdet i Tottenham skremte superspissen.

Steffen Iversen virket å være forfulgt av skader da han spilte for Tottenham Hotspur i England. Men mange av skadene kunne vært unngått - om bare fysioterapeuten hadde våget å snakke til klubbledelsen.

- Det var mange av de skadene jeg hadde i Tottenham som kunne vært unngått. Når vi hele tiden hadde minst fem spillere på skadelisten, så forteller det at noe er galt. Der hadde ikke fysio'en mot til å si ifra, for han var redd for å få sparken. Det ødela for meg, og det ødela for Darren Anderton, sier Steffen Iversen til Aftenposten.

Etter at han kom til Vålerenga har han ikke mistet en eneste kamp. Tilfeldig?

- Nei, mener Iversen.

Han ble i Vålerenga til tross for tilbud fra utenlandske klubber. I osloklubben får 28-åringen all den medisinske oppfølging han trenger.

- Jeg håper dette kan bidra til at jeg kan forlenge karrieren min. Og den største sjansen for at jeg skal bli hundre prosent igjen, er her i Vålerenga. I utlandet har ikke fysioterapeutene mye de skal ha sagt, sier han.

Iversen skal ifølge Aftenposten spille én omgang i mandagens treningskamp mot FC København på La Manga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere