RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Iversens Italia-tur utsettes

Sist oppdatert:
Vålerenga må smøre seg med tålmodighet før de får vite om Steffen Iversen blir med videre. Spissens fremtid blir ikke avgjort på et par uker ennå.

Før jul ble det kjent at flere italienske klubber, blant dem Lazio og Fiorentina, skulle være interessert i trønderen. Den tidligere Spurs- og Wolves-proffen skulle etter planen møte representanter for klubbene denne uken, men nå er møtene utsatt.

- Det blir ingen møter denne uken, fordi jeg skal til USA og Steffen skal noen dager til et sted der det er varmt, sier Iversens rådgiver, Christian Eidem, til VG.

- Vi skal møte italienerne trolig neste uke. Kanskje blir det tatt en avgjørelse da, legger han til.

I tillegg til de italienske lagene skal også klubber i Portugal og Hellas være interessert i 28-åringen. Det er heller ingen hemmelighet at Vålerenga svært gjerne vil ha helten fra høstsesongen med videre. I går ble det kjent at Oslo-klubben sparer nummer 16 til Iversen har reservert drakt nummer 16 til trønderen - i tilfelle han bestemmer seg for å bli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere