Ja, vi elsker Martin og Ronaldo

KOMMER TIL OSLO: Martin Ødegaard og Cristiano Ronaldo.

KOMMER TIL OSLO: Martin Ødegaard og Cristiano Ronaldo. Foto: Denis Doyle (Getty Images)

Enorm interesse rundt Real Madrids norgesbesøk.

Den 9. august kommer Real Madrid på besøk til Oslo. Den spanske storklubben skal møte Vålerenga til privatkamp i hovedstaden.

Interessen rundt kampen har vært enorm og fredag kan Vålerenga opplyse til Nettavisen at snart alt av billetter er revet vekk.

Og det 16 dager før kampen skal spilles.

Siste sjanse
Markedssjef i Vålerenga, Lars Smith, sier til Nettavisen at det nå kun er noen hundre billetter igjen tilgjengelig til møtet med spanjolene.

Dermed går det mot helt utsolgt på Ullevaal stadion 9. august.

- Det er 599 billetter igjen til kampen nå. Dette er primært tribunebilletter, men det er også noen få VIP light-billetter igjen til et opplegg med «Henger’n» (VIF-legende, red. anmerk.), sier han.

Totalt ble det lagt ut 27.200 billetter til kampen og Vålerenga har den siste tiden solgt rundt 100 billetter i døgnet.

Dermed vil de siste billettene trolig bli revet vekk i løpet av kort tid.

Enorm respons
Smith i Vålerenga sier at responsen har vært helt enorm.

- Når man henter verdens største klubb til Norge, skal man være relativt sikre på å selge billetter, men vi hadde ikke turt og håpe på at responsen skulle være så stor som det den har vært, sier markedssjefen.

Som Nettavisen har skrevet tidligere i sommer, ble det solgt 18.000 billetter allerede første dag billettene lå ute for offentlig salg.

- Etter to dager følte jeg meg sikker på at det skulle bli utsolgt. En ting er å invitere klubber som Liverpool og Manchester United, som har over 40.000 medlemmer i Norge, men Real Madrid har bare 1100. Det at responsen er så enorm, viser at dette er et produkt som folk vil ha.

Stjernegaranti
Smith har tidligere fortalt Nettavisen at det er ventet stort stjerneinnrykk til Oslo og at Real Madrid vil stille med sine aller største profiler.

Det betyr at folk som Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, James Rodrigues, Toni Kroos og vår egen Martin Ødegaard vil stille.

- Det som er vår fordel her, er at når vi møter Madrid, har de bare én uke igjen til seriestart. Det er ingen som er på ferie eller opptatt med store mesterskap på det tidspunktet. Så det ser lovende ut med tanke på at alle stjernene vil være til stede på Ullevaal stadion, sa Smith i juni.

Det har blitt spekulert i at Ødegaard vil bli lånt ut til en annen klubb denne sesongen, men det skjer trolig først etter 9. august.

- Sjansene for at Ødegaard leies ut ligger på rundt 50/50, tipper jeg. Skulle han leies ut tviler jeg på at noe blir kjent før etter kampen mot Vålerenga 9. august, sa La Liga-ekspert Petter Veland til Nettavisen nylig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Vålerenga

Mest lest på Sport

Annonsebilag