RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Jager Hargreaves fortsatt

Sist oppdatert:
Manchester Uniteds manager, Sir Alex Ferguson, jobber fortsatt intenst med å hente Owen Hargreaves (25) til Old Trafford-klubben.

United, som sesongdebuterte i fantastisk stil med en 5-1-seier over Fulham søndag ettermiddag, har vært på jakt etter flere midtbanespillere i hele sommer. Michael Carrick er foreløpig den eneste forsterkningen Ferguson har klart å lande.

Klart nei fra Bayern
Nylig ble interessen for Owen Hargreaves kjent, men Bayern München har samtidig gjort det klokkeklart at det ikke er aktuelt å selge engelskmannen. Og Ferguson innrømmer at United fortsatt jobber med å hente Hargreaves til England.

- Vi prøver hardt, men Bayern virker veldig sta. Det kan jeg forstå, og vi kan bare gjøre vårt beste. Det kommer vi til å fortsette med også, fordi vi forsøker å bygge en sterk stall av spillere, sier han til BBC Sport.

Bayern la ut en kort melding på sine hjemmesider i helgen, der det sto følgende:

- Bayern har ikke hatt forhandlinger med Manchester United. Klubben har heller ingen intensjoner om å begynne forhandlinger når det gjelder Owen Hargreaves. Bayern München har offisielt bedt Manchester United om å avslutte sin jakt på Owen Hargreaves.

Utelatt av troppen
Hargreaves spilte for England da de vant 4-0 over Hellas i forrige uke. Han har vært i Bayern München siden 1997. Han har vunnet fire serietitler med klubben siden den gang, og også vunnet Champions League.

25-åringen ble for øvrig utelatt av Bayerns tropp som møtte Bochum søndag, en kamp Bayern vant 2-1.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere