RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jakter Carew-rival

Foto: Getty Images/All Over Press
West Ham-manager Sam Allerdyce er ikke fornøyd med sine nåværende spissers målform.

Oslo (ANB): London-klubben er á poeng med Southampton på tabelltoppen i mesterskapsserien etter 25 serierunder. Det er vel og bra, men manager Allerdyce synes likevel laget scorer for få mål.

Sist West Ham vant med mer enn ett mål i en ligakamp var 29. november – i 2-0-seieren over Middlesborugh borte. De seks kampene som er spilt siden, har endt med bare én eller ingen scoring i det hele tatt.

Den historien gjentok seg da laget forsvant hodestups ut av FA-cupen mot Sheffield Wednesday sist helg. Chris O'Grady gjorde kampens eneste mål for Wednesday.

Bekymret Big Sam
Nå innrømmer Allerdyce at måltørken skaper bekymring.

– Vi skaper mange sjanser, ikke bare i cupen, men også i ligaen, men vi omsetter ikke nok av dem i mål, sier han, ifølge nettstedet Teamtalk.com.

En rekke spisser er den siste tiden linket til West Ham – der i blant Andy Johnson, Nicky Maynard, Jordan Rhodes og Billy Sharp. Allerdyce går imidlertid langt i å bekrefte at forsøkene på å hente dem, har vært mislykket.

– Vi har allerede kommet med tilbud på seks eller sju spillere, og alle har vært mislykket. Men vi skal fortsette å prøve så hardt vi kan for å sørge for at vi skaffer oss en ny spiller, sier han.

Carew må levere
West Ham-bossen er imidlertid krystallklar på én ting:

– Vi kommer bare til å kjøpe en ny spiller dersom vi tror han vil gjøre oss bedre.

John Carew har slitt med å få spilletid i West Ham-drakta den siste tiden, og nylig gjorde Allerdyce det klart at lørenskogingen må anstrenge seg mer.

– Han har ikke spilt godt nok de gangene han har fått sjansen, konstaterte manageren, ifølge People.

West Ham gjester Portsmouth og Erik Huseklepp i ligaen kommende lørdag. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere