RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: PA Photos/Scanpix

James med ny klubb

Sist oppdatert:
David James er klar for en ny utfordring på fotballbanen.

Det har lenge vært klart at David James kom til å forlate kriserammede Portsmouth, etter at han takket nei til et tilbud om å bli spillende manager for den økonomisk skakkjørte klubben.

Målvakten har blitt linket til en rekke klubber i sommer, som for eksempel skotske Celtic, men nå har den tidligere Liverpool-keeperen endelig tatt et valg. Et noe uventet valg også.

Den kommende sesongen skal nemlig 39-åringen spille for ærverdige Bristol City i The Championship. Dette bekrefter klubben på sine offisielle hjemmesider fredag ettermiddag.

Veteranen skal ha skrevet under på en ettårskontrakt, men med en opsjon på forlengelse om oppholdet skulle bli vellykket.

James ble sist sett mellom stengene da England ble nådeløst knust av Tyskland i VMs åttendedelsfinale tidligere i sommer.

Keeperen har tidligere spilt for Watford, Liverpool, Aston Villa, West Ham, Manchester City, og nå sist altså Portsmouth.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere