Gå til sidens hovedinnhold

Jarstein: - Det er tungt

RBK-keeperen snakker ut etter mandagens krisemøte.

Det er krise på Lillestrøm. To poeng på fem kamper. Trøkket har vært stort på Tom Nordlie og co. Men etter 0-1-tapet hjemme for Tromsø i helgen, står det bortimot like ille til på Lerkendal for Rosenborg.

Krisemøte
Fire poeng på fem kamper er lite lystig for de seiersvante trønderne. Mandag hadde spillerne og trenerne et langt møte om situasjonen i forbindelse med trening.

- Vi har pratet litt, ja, men om hva, det holder vi internt, sier RBK-keeperen til Nettavisen.

- Men hvordan er det å være i denne situasjonen?

- Det er tungt, sier han videre.

- Og det er egentlig litt merkelig. Jeg sitter med samme følelse nå her som jeg hadde i Odd i fjor, og den følelsen er ikke noe god, fortsetter han.

- Vi vet vi er gode...
Det spesielle med RBKs sesongstart er at de egentlig har vært best da de har vært én mann mindre enn motstanderen. Både mot FFK (tap 1-2) og VIF (1-1) avsluttet trønderne kampen med å spille ut tallmessig overlegne motstandere - bare for å sitte igjen med lite for strevet.

- Det handler om å få ut potensialet vårt. Vi vet vi er et godt lag. Nå må vi jobbe med å få det ut også med 11 mann. Det kan i alle fall bare gå én vei, og det er oppover.

Rosenborg har sluppet inn åtte mål på fem kamper, og Jarstein er ikke fornøyd - selv om få vil klage på hans innsats så langt.

- Men det viktigste er at laget vinner. Skjer ikke det, så er heller ikke jeg fornøyd. Åtte baklengs er for mye. Rett og slett for mye, og det er alltid ting jeg føler at jeg kunne gjort bedre. Nå ønsker jeg veldig å bidra enda mer. Jeg vil bli matchvinner for dette laget, sier han.

Vel vitende om RBK står foran noen skjebneuker. Først serieleder Stabæk borte. Så LSK hjemme, erkerival Molde borte, gullfavoritt Viking hjemme og regjerende mester Brann hjemme.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter