*Nettavisen* Sport.

Jarstein med fire baklengs mot Leverkusen

KJEMPEREDNING TIL INGEN NYTTE: Rune Jarstein vartet opp med en super refleksredning på Karim Bellarabis avslutning, men måtte til slutt se at det ble tap mot Leverkusen. Foto: (All Over Press)

Tøft for nordmannen mot sterke verter.

BAYER LEVERKUSEN - HERTHA BERLIN 4-2:

Rune Almenning Jarstein har hatt en tøff tid i Hertha Berlin etter overgangen fra Viking i desember.

Kun én serieopptreden hadde det blitt på nordmannen før lørdagens bortekamp mot formsterke Leverkusen.

På Bay Arena skulle sisteskansen få en etterlengtet sjanse i målet. Nok å jobbe med skulle han dessverre også få.

Fire ganger måtte nemlig Jarstein hente ballen ut av eget nett, uten at han kunne lastes i særlig grad for noen av målene. Av Herthas forsvarsspill var det derimot mye å sette fingeren på i det som til slutt ble et 2-4-tap.

Superredning
Jarstein, som kom inn på laget etter flere tabber fra førstekeeper Thomas Kraft sist runde, viste seg virkelig fram da han endelig fikk muligheten.

På stillingen 1-0 til Hertha, etter et tidlig selvmål av Tin Jedvaj, kom hjemmelagets Karim Bellarabi alene gjennom mot Jarstein.

Avslutningsforsøket var på vei over hodet til Jarstein, men landslagskeeperen fikk armen opp og sørget for at Hertha fortsatt var i ledelsen.

Det skulle imidlertid ikke gå lang tid før Leverkusen var á jour. Tin Jedvaj fant de riktige nettmaskene denne gangen, etter at Jarstein ikke maktet å dytte ungguttens avslutning utenfor mål.

Selv om Hertha på ny gikk i ledelsen ikke lenge etter pause, ble resten av kampen en tøff dag på jobben for Rune Jarsteins del.

Emir Spahic, Julian Brandt og Karim Bellarabi klarte nemlig å overliste nordmannen, som til slutt måtte innse at det ble hele fire baklengs.

Tarik byttet ut
Også Tarik Elyounoussi fikk sjansen fra start da Hoffenheim gjestet Werder Bremen. Spissen kunne se angrepskollega Roberto Firmino sende bortelaget i ledelsen etter 18 minutter, men måtte også se at hjemmelaget utlignet etter en snau time.

Elyounoussi klarte aldri å følge opp scoringen fra forrige serierunde, og ble til slutt byttet ut i det 73. minutt.

Kampen endte 1-1.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.