RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Alf Ove Hansen/SCANPIX

Jarstein reddet Viking-poeng

Arild Sundgot kunne avgjøre for Lillestrøm med straffespark på overtid.

VIKING - LILLESTRØM 0-0: Det klarte imidlertid LSK-veteranen ikke. Et usedvanlig slapt straffespark ble enkelt reddet av Rune Almenning Jarstein, som dermed ble dagens mann i Stavanger.

- Det er veldig godt å holde nullen. Jeg var litt i tvil hvilken side jeg skulle velge og hadde egentlig bestemt meg for venstre. Men så ombestemte jeg meg da han stilte seg opp, sa Jarstein til TV 2 Sporten etter kampen.

Steenslid utvist
Straffesparket kom da Børre Steenslid felte Lillestrøms innbytter Edwin Eziyodawe på overtid i andre omgang, som sistemann. Viking-stopperen fikk korrekt rødt kort, men ytterligere konsekvenser satte altså Jarstein et hinder for.

Sundgot hadde for øvrig enda en kjempesjanse, drøyt ti minutter tidligere, men også denne stoppet Jarstein, som ble kåret til banens beste i Stavanger mandag kveld.

- Fortjent resultat
Lillestrøm har sju poeng etter fire seriekamper, og ligger på femteplass, mens Viking så langt kun har fire poeng.

- 0-0 gir et rett bilde av kampen. Begge lagene har sjanser og vi satser mye fremover. Da får LSK ligge bakpå å forsvare seg og det er de gode til. Og dermed får de kontre på oss. Heldigvis har vi en god Jarstein bak der, konstaterte Viking-trener Åge Hareide.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere