Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg foretrekker Premier League

John Arne Riise er klar for Fulham-debut i Europa League torsdag.

Martin Jol avslører at John Arne Riise kommer til å få sin Fulham-debut torsdag, da London-klubben tar imot Crusaders i Europa League kvalifisering.

Riise spilte riktig nok 60 minutter i en vennskapskamp mot Stevenage forrige helg, men får nå sin første obligatoriske kamp i hvitt.

- Jeg liker Jol
Den tidligere Roma-spilleren har funnet seg godt til rette i Fulham.

- Jeg kjente klubben gjennom Bjørn Helge før jeg kom hit. Treningene har vært bra og jeg koser meg, sier Riise til Fulhams hjemmeside.

30-åringen innrømmer at lillebror var en av grunnene til at han valgte å komme til klubben.

- Bjørn kjenner klubben godt fra innsiden. Han kjenner spillerne, støtteapparatet og måten laget trener på. Jeg liker manageren og hvordan styreformannen styrer klubben. Det er flere grunner til at jeg valgte Fulham, sier Riise videre.

Landslagsbacken har rundet 30 år, men tror han har mange gode år igjen på fotballbanen.

Foretrekker Premier League
- Jeg hadde det bra i Italia, og jeg trengte den erfaringen. Nå har jeg spilt i Frankrike, England og Italia. Jeg tar jobben min veldig seriøst og jeg tar vare på kroppen min. Derfor har jeg fortsatt en del gode år foran meg på fotballbanen.

Til tross for at Riise likte seg i Italia, er han glad for å være tilbake i Premier League. Nordmannen sier han liker intensiteten i ligaen.

- Det er høyt tempo hele tiden i England og mentaliteten er helt annerledes. Jeg liker den engelske mentaliteten best og jeg ser fram til å spille i Premier League igjen.

Til tross for at venstrebacken har hatt ferie, benekter han at han imidlertid har ligget på latsiden.

- Jeg er en fyr som liker å jobbe hardt med fysikken i sommerferien. Da jeg visste at jeg kunne signere for Fulham, begynte jeg å trene hardt. Jeg trente hardt på egen hånd i ti dager og følte meg bra da jeg kom hit.

Håper på suksess
Nå håper Riise på suksess både i Europa og i Premier League.

- For to år siden kom Fulham til en stor europeisk finale. Nå vil jeg hjelpe til med gjøre laget til å gjøre suksess både i England og i Europa, sier Riise.

Fulham leder 3-1 etter det første oppgjøret med nordirske Crusaders.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken