Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg hadde hjertet i halsen

Frank Lampard innrømmer at han kunne blitt utvist mot Wolves.

25 minutter ut i kampen mellom Wolverhampton og Chelsea, plantet Frank Lampard knottene i leggen til Adam Hammill.

Mange er av den oppfatning at midtbanespilleren burde vært utvist, men Peter Walton tok fram det gule kortet.

Nå innrømmer Lampard at han var heldig som fikk bli værende på banen.

- Jeg hadde hjertet i halsen etter den taklingen, må jeg innrømme. Det var ingen onde hensikter bak taklingen, men jeg var sen og var kanskje heldig som fikk bli på banen, sier Lampard ifølge Telegraph.

- Det var noen avgjørelser som kunne gått begge veier. Det var en tøff kamp, og jeg har akkurat bedt om unnskyldning til spilleren fordi jeg kom altfor sent.

Wolverhamptons spillere og trenere var rasende på dommer Peter Walton for at han ikke sendte Lampard av banen. Mick McCarthy mener det er irrelevant at Chelsea-spilleren innrømmet at han var heldig, som fikk bli værende på banen.

- Hvis dere synes det er saken, så skriv om det. Jeg får ikke gjort noe med dommerens avgjørelse.

Andre Villas-Boas tror muligens at Walton tok Lampards gode rykte med i beregningen da han bestemte seg for å ta fram det gule og ikke det røde kortet.

- Jeg vet at taklinen kanskje var for tøff, men jeg tror Peter (Walton) tenkte at Frank ikke er typen som mister hodet. Jeg synes det var en god avgjørelse.

Mick McCarthy kjøper ikke det argumentet.

- Jeg mener ikke han er en sånn type. Han virker som er herlig fyr, men er det rødt kort, så er det rødt kort. Jeg bryr meg ikke om han er en hyggelig fyr, sier McCarthy.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg