Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg har blitt kontaktet av Tottenham

Vil bli den «nye Brendan Rodgers».

Tim Sherwood må trolig takke for seg som hovedtrener i Tottenham etter den inneværende sesongen. Klubbledelsen ønsker en ny mann inn i sjefsstolen.

Nederlandske Louis van Gaal var lenge sett på som en av favorittene til jobben, men veteranen ser nå ut til å havne hos Manchester United i stedet.

Tanken om en nederlender i managerrollen i Spurs ser likevel ut til å pirre styreformann Daniel Levy og klubben ser nå mot en av van Gaals elever.

- Skal ta en prat
Ajax-sjef Frank De Boer bekrefter at han har blitt kontaktet av Spurs.

- Tottenham har gjort et framstøt, sier han til statskringkasteren NOS.

Engelske Daily Mail er blant de som gjengir saken.

- Etter ligakampen mot NEC, den 3. mai, skal jeg tenke på dette tilbudet. Jeg skal ta en prat med dem og høre hva de har å si, sier nederlenderen videre.

De Boer, som spilte under van Gaal i Ajax og Barcelona, har ledet nettopp Ajax som manager siden 2010 og vunnet ligatittelen hvert eneste år.

Managerjobben i Ajax er 43-åringens eneste hovedtrenerjobb så langt.

Det er klubbdirektør i Ajax, tidligere Arsenal-spiller Marc Overmars, som har gitt De Boer beskjed om at Tottenham har komme med en offisiell forespørsel.

43-åringen har blant andre Liverpool-sjef Brendan Rodgers som forbilde.

- Jeg vil tilføre en klubb noe på samme måte som Rodgers har gjort i Liverpool. Jeg ser muligheter i Tottenham. På samme måte som Liverpool og Newcastle, er også Tottenham en sovende kjempe, mener De Boer.

Frustrert Sherwood
Tim Sherwood fikk en 18 måneder lang kontrakt i desember, da André Villas-Boas fikk sparken, men den tidligere midtbanespilleren har trolig ikke imponert nok i jobben til at klubbledelsen vil la han fortsette ut kontrakten.

Sherwood føler mange managere er ute etter jobben hans.

- Først van Gaal, så Glen Hoddle. Både den ene og den andre manageren er visst på vei inn her. Noen av disse managerne fisker etter jobben min. Jeg synes ikke det er rett. På alle treninger og pressekonferanser blir det sagt at jeg holder managersetet varmt for noen andre. Ja, men det begynner å bli veldig varmt nå, sa Sherwood etter seieren mot Stoke i ligaen forrige helg.

P.S. Southamptons Mauricio Pochettino er en annen mann mediene kobler med Tottenham-jobben tirsdag.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken