Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg skal slå deg ned på ti sekunder

Wayne Rooney i opphetet Twitter-krangel.

Det har den siste tiden blitt mer og mer vanlig at fotballspillere - spesielt i Premier League - er aktive på nettsamfunnet Twitter.

Twitterbruken blant profilerte spillere har imidlertid ikke bare hatt positive, men også negative sider og ved flere anledninger har spillerne kommet i trøbbel over sine ytringer.

I vår ble også Manchester United-stjernen Wayne Rooney en del av mikrobloggen, etter at lagkamerat Rio Ferdinand hadde kjørt en rekrutteringsrunde i troppen.

- Skal slå deg ned
Nå skal 25-åringen ha vært involvert i en krangel med en annen bruker inne på nettsamfunnet, skriver The Guardian. Rooney skal ha tatt til motmæle mot hets fra en «følger».

Spissen skal ha oppfordret vedkommende til å møte ham utenfor Uniteds treningsanlegg og fulgt opp med følgende setning:

«Jeg kommer til å slå deg ned på 10 sekunder. Jeg håper du møter opp, slik at jeg kan fortelle alle at du er en svekling».

Det skal imidlertid fort ha gått opp for 25-åringen at utsagnet kanskje var en smule over streken og han fulgte fort opp med: «Haha, litt ordkrig mellom to personer og folk går av skaftet».

Twitter-kontoen til vedkommende som hetset Rooney, skal nå ha blitt stengt. Det var følgende melding som fikk United-stjernen til å reagere (gjengitt på engelsk):

«Rooney ya fat whore ill smash ya head in with a pitchin wedge an bury ya with a ballast fork ya fat ugly lil n***e».

Gibson ble hetset
Tidligere denne sesongen ble også Manchester Uniteds Darron Gibson utsatt for hets på nettstedet. Midtbanemannen ble også hetset av egne fans.

Bakgrunnen for dette skal være at Gibson, som er fra Nord-Irland, har valgt å spille landslagsfotball for Irland. Hans prestasjoner på banen for klubblaget ble også et tema.

«Darron Gibson er på Twitter. En landsforræder og en elendig spiller», kunne man for eksempel lese i timene etter at kontoen ble opprettet.

Det gikk ikke lang tid før Gibson slettet sin konto på Twitter.

Av andre Twitter-tabber er det også verdt å nevne at tidligere Liverpool-spiller Ryan Babel ble bøtelagt av fotballforbundet, etter at han kritiserte dommer Howard Webb på mikrobloggen.

HTML EMBED
Reklame

Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus

Kommentarer til denne saken