Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg vil aldri tilgi ham for det

Skrekktakling omtales som «historiens verste».

Det var i møtet mellom Maccabi Haifa og Bnei Yehuda i den israelske toppdivisjonen at publik nylig ble vitne til en takling av det grusomme slaget.

Maccabis Rafi Dahan ble offer for et regelrett overfall fra Yehudas Ruben Rayos. Som et resultat av taklingen er Dahan ute i minst ni måneder.

Taklingen har blitt omtalt som en av «historiens verste taklinger». Overfallet på Dahan har også blitt omtalt som et lovbrudd av enkelte medier.

Spanske Rayos har blitt beskyldt for å forsøke å ødelegge karrieren til Dahan. I et intervju med Jewish News er heller ikke Dahan nådig mot motspilleren.

- Jeg fikk ikke sove den natten. Jeg fikk morfin, men brukte hele natten på å tenke gjennom situasjonen. Gud må straffe Rayos for den han gjorde.

- Han gjorde det med vilje. Han vil sette en stopper for karrieren min og jeg vil aldri tilgi ham for det. Jeg vet han vil bli utestengt i åtte kamper, eller 20 kamper, eller 30 kamper, men jeg bryr meg ikke. Det er ingen trøst, sier han.

Dahan nekter imidlertid å gi opp fotballen.

- Dette skal ikke knekke meg. Jeg skal komme sterkere tilbake, sier han.

Se taklingen her:

HTML EMBED
)

Rayos har i ettertid bedt Dahan om unnskyldning via Facebook.

- Jeg ønsker å offentlig unnskylde overfor Rafi Dahan. En involvering fra meg i den kampen endte på verts tenkelig måte, skrev Bnei Yehudas-spilleren.

- Jeg har aldri vært involvert i noe lignende tidligere og jeg mente ikke å skade ham. Jeg ønsker å ta kontakt med Rafi og unnskylde. Jeg er lei meg.

I tillegg til at han nå er ute i ni måneder, måtte Dahan også avlyse bryllupet sitt, på grunn av denne skaden. Det skulle opprinnelige avholdes tok uker fram i tid.

HTML EMBED
Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken