Jimmy Jump hyllet Abidal

Foto: Youtube

Oslo (ANB): I fjor saboterte han Grand Prix-finalen i Telenor Arena. Tirsdag var notoriske Jimmy Jump på ferde igjen.

Den verdenskjente spanjolen, som egentlig heter Jaume Marquet Cot, har gjort det til en vane å utføre spektakulære og uventede opptredener under store arrangementer. Tirsdag var det semifinalen i mesterligaen mellom Barcelona og Real Madrid som fikk besøk av 37-åringen.

Rett før andre omgang skulle blåses i gang tok Marquet seg inn på banen iført sin karaktertistiske røde lue – og forsøkte å ikle Real Madrids Cristiano Ronaldo samme hodeplagg. Det forsøket mislyktes.

Markerte Abidal
Samtidig markerte han to andre hendelser gjennom sin opptreden. På seg hadde nemlig Jimmy Jump en t-skjorte med påskriften «Abidal 22» på ryggen. Barcelona-spiller Eric Abidal gjorde et overrakende og følelsesladet comeback tirsdag bare en drøy måned etter at han ble operert for kreft.

På fronten på Jaume Marquet Cots skjorte sto det blant annet «Qatar 2022». Hva spanjolen mener om at emiratet i Midtøsten skal arrangere VM-sluttspillet om 11 år, vites imidlertid ikke.

Sikkerhetsvaktene var som vanlig raskt på platten tirsdag, men måtte streve litt før det klarte å pågripe 37-åringen på det klissvåte Camp Nou-gresset. Dermed kunne dommer Frank De Bleeckere fra Belgia blåse i gang andre omgang noen sekunder senere enn planlagt.

Med seg hjem fikk Jaume Marquet Cot garantert en bot, og de har det blitt flere av opp gjennom årene. Spanjolen har blitt verdenskjent for en rekke opptredener under store kulturarrangement.

Se Jimmy Jump storme banen på Camp Nou her:

HTML EMBED

Grand Prix sist
Under fjorårets Grand Prix-finale i Oslo tok han seg inn på scenen under fremføringen av det spanske bidraget – og tvang arrangørene til å gi artisten Daniel Diges sjansen til å synge om igjen.

Under EM-finalen i fotball i 2004 mellom Portugal og Hellas entret han banen og kastet et Barcelona-flagg i ansiktet på Real Madrid-spiller Luis Figo. Han var også en av to som entret banen under semifinalen i mesterligaen mellom Villarreal og Arsenal, der Thierry Henry fikk kastet en Barcelona-drakt på seg.

Også andre mesterligakamper, formel 1-løp og store tennisturneringer har hatt besøk av Jimmy Jump. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.