Gå til sidens hovedinnhold

Joaquin frir til Real Madrid

Joaquin frir nok en gang til Real Madrid - men innrømmer at en overgang kan bli vanskelig så lenge Luis Figo spiller for den spanske storklubben.

Real Betis-stjernen møter onsdag kveld Real på Bernabeu, en stadion han selv håper på kan bli hans nye hjemmearena en gang i fremtiden.

- Det vil være en stor drøm for meg å spille for en storklubb som Real Madrid. De er verdens beste lag og spiller hvert år i Champions League, slår han fast.

Beundrer Figo
Joaquin innrømmer likevel at det kan bli vanskelig å melde overgang til Real Madrid så lenge den høyrevingrollen tilhører Figo.

- Å spille for Real Madrid mens Figo er det, vil helt klart bli komplisert, fordi han er en av verdens beste fotballspillere, sier den spanske landslagsspilleren.

- For min egen del, har jeg en lang vei å gå før jeg er helt på topp, mens Figo har vunnet enormt mange trofeér, fortsetter han.

Linket til Chelsea
Joaquin har tidligere blitt koblet til Chelsea, og Real Betis har også avslått et tilbud fra den engelske Premier League-klubben på den talentfulle vingen.

- Dersom jeg skal forlate Betis, ønsker jeg å gå til en klubb hvor jeg trives. Om det er Real Madrid eller en annen klubb, vet jeg ikke. Real er likevel den største klubben i verden, konstaterer Joaquin.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar