RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Joe Harts drømmesjanse

Foto: Scanpix/Afp
Sist oppdatert:
Keeperen var centimetetre fra å sende City videre.

MANCHESTER CITY - SPORTING LISBOA 3-2: Roberto Mancinis menn skulle reise seg etter helgens 1-0-tap for Swansea, men det startet dårlig i møte med Sporting Lisboa.

Portugiserne hadde 1-0 å gå på fra det første møtet og viste seg å være like effektive da de gjestet Etihad Stadium.

Matias Fernandez og Ricky van Wolfswinkel satte inn hvert sitt mål og Sporting så ut til å cruise mot avansement etter den første omgangen

City slo imidlertid hardt tilbake da Sergio Agüero scoret to og skaffet straffesparket som Mario Balotelli satte i mål.

3-2 var imidlertid ikke nok og Manchester City sendte alt, inkludert Joe hart, i angrep i jakten på en scoring mot slutten.

Keeperen var bare centimetre fra å bli den store helten, men headingen hans ble mesterlig reddet av Sportings keeper fem minutter på overtid.

Illsint Balotelli
Kontroversielle Mario Balotelli hadde ikke sin beste dag på jobben og var heldig som slapp unna kort da han skjøt vekk ballen i ren frustrasjon ved to anledninger i første omgang.

Italieneren var også mannen som forårsaket frisparket som Matias Fernandez satte vakkert i mål etter 33 minutter.

Joe Hart burde muligens reddet skuddet, som kom i keeperhjørnet, men det var ingenting å utsette på chilenerens utførelse.

Gjestene, som trenes av Ricardo Sá Pinto, lå kompakt i forsvar og tok mulighetene da de bø seg - det gjorde den igjen etter 40 minutter.

Marat Izmailov slo et flott innlegg inn i boksen, som Ricky van Wolfswinkel ekspederte i mål på beste vis.

Snudde kampen
City virket død og begravet, men skulle slå tilbake i den andre omgangen.

Først Sergio Agüero som satte ballen kontant i mål etter å ha mottatt en pasning fra Yaya Touré inne i sekstenmeteren.

Med et kvarter igjen å spille gikk argentineren i bakken etter en duell med en Sporting forsvarer og Tom Harald Hagen pekte på straffemerket.

Der var Mario Balotelli så iskald som han alltid er. Nerver er trolig et fremmedord for italieneren, som på sedvanlig vis stoppet opp, ventet ut keeper og trillet ballen i mål.

City stoppet ikke der, og med åtte minutter igjen å spille satte Sergio Agüero inn 3-2 og tente virkelig håpet om avansement for hjemmelaget.

Fem minutter på overtid var Joe Hart nær ved å bli den store helten da keeperen var med opp på corner. Landslagskeeperens heading ble, dessverre for City, mesterlig reddet av Rui Patrício.

Flere sjanser fikk aldri City, og Mancini og co kan dermed, i likhet med United, fokusere på seriespill resten av sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere