*Nettavisen* Sport.

Johansen scoret i Deilas første Celtic-kamp

SEIER: Ronny Deila og Celtic gikk seirende ut av torsdagens treningskamp mot Kuban Krasnodar. Foto: Jeff Holmes (Pa Photos)

Celtic gikk seirende ut av torsdagens treningskamp.

03.07.14 21:21

CELTIC - KUBAN KRASNODAR 3-1:

Ronny Deila har tatt med seg Celtic til Østerrike, hvor klubben nå lader opp til kommende sesong.

Torsdag kveld gjennomførte klubben sin første treningskamp under nordmannens ledelse, og det endte godt - i alle fall resultatmessig.

Celtic vant kampen 3-1, og Stefan Johansen scoret ett av målene for de grønne og hvite. Skottene slet imidlertid defensivt i deler av kampen, og Deila har nok å jobbe med fram mot Champions League-kvalifiseringskampen mot KR Reykjavik 15. juli.

- Elsker å vinne
Deila innrømmet at Celtic var noe heldige da de vant kampen med to mål.

- Seieren er litt større enn hva sjansestatistikken tilsier, men det var en god seier. Gutta jobbet hardt. Jeg er veldig fornøyd med holdningen, men det er ting å forbedre sa Deila ifølge Celtics twitterkonto.

- Vi skal gå gjennom kampene og se på hva vi vil gjøre bedre, men jeg elsker å vinne og hater å tape, så det er en god følelse, sa Deila videre.

Pangstart
Deila fikk en drømmestart i sin første kamp som Celtic-trener da Anthony Stokes lobbet ballen over Krasnodars keeper før minuttet var spilt.

Russerne tok over initiativet i kampen etter den tidlige Celtic-scoringen og fikk uttelling et kvarter senere. Kris Commons spilte en grusom støttepasning, som ble plukket opp og satt i mål av en Kranodar-angriper.

Russerne var ved flere anledninger nær ved å ta ledelsen, men Celtic holdt unna, til tross for noe ustødig forsvarsspill til tider.

Rett før pause ga Stefan Johansen skottene ledelsen da han snappet opp ballen etter nøling i Krasnodar-forsvaret. Nordmannen limte 2-1 nede i hjørnet.

Ved pause valgte Deila å bytte ut hele laget og fikk dermed muligheten til å se mange av sine spillere i aksjon i sin første kamp.

Etter at russerne først hadde en avslutning i tverrligger, gikk Celtic opp til 3-1 ved Callum McGregor.

Flere mål ble det ikke, og Ronny Deila kan dermed notere seg sin første seier som Celtic-sjef.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.