John Arne Riise skadet

Foto: DAVIDE ELIAS (EPA)

Korsbåndet røk for landslagsspilleren.

04.02.09 13:33

John Arne Riise skal ifølge Romanews sist onsdag ha pådratt seg en kneskade i oppgjøret mot Palermo. Skaden skal være verre enn først antatt, og sunnmøringen kan vente seg et skadeavbrekk på over én måned.

Mister Arsenal-kampene
- Jeg kan bekrefte at John Arne er skadet, og ute i 4-5 uker etter en kneskade han pådro seg i kampen mot Palermo sist onsdag. Det er bakre korsbånd i høyre kne som er revet av, skriver rådgiver Jan Kvalheim i en sms til Nettavisen.

- Han er veldig innstilt på å jobbe knallhardt for å komme tilbake, legger han til.

Skaden betyr at Riise etter all sannsynlighet også mister begge Romas 8. delsfinaler i Mesterligaen mot Arsenal. Den første spilles 24. februar - returkampen 11. mars. Han mister også storkampen borte mot Inter i Serie A 1. mars.

For landslaget får det imidlertid ingenting å si. Riise var uansett suspendert til Tyskland-kampen 11. februar, og landslagets neste kamp spilles ikke før i slutten av mars, borte mot Sør-Afrika. Den kan altså venstrebacken rekke.

Mister nøkkelkamper
For Roma kommer skaden imidlertid på et dårlig tidspunkt. Etter en nærmest katastrofal sesongstart (åtte tap på 12 kamper) har Roma nå tre måneder bak seg med fantastiske resultater. Laget står med ni seirer, tre uavgjorte og kun ett tap i serien siden november, og har avansert til 6. plass i serien. Og det til tross for en periode hvor klubben har slitt med store skadeproblemer.

For Riise selv har pila også pekt rett til værs. Han fikk en del kritikk i begynnelsen, men har etter hvert spilt seg til en sikker plass på laget etter en rekke gode opptredener.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: John Arne Riise

Mest lest på Sport

Annonsebilag