RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jokerne skal sikre norsk suksess

Sist oppdatert:
Onsdag starter EM i futsal. Og med jokere som Rodrigo Castillo og Roberto Antonio Rojas Ruiz på lager tror landslagstreneren at Norge kan hevde seg.

- Rodrigo er en joker. Rojas har en utsøkt ballbehandling. De er spillere som kan hevde seg internasjonalt, sier landslagstrener Kurt Hartvedt til TV 2 Nettavisen.

Det norske landslaget avsluttet en ukes lang oppkjøring i Ekeberghallen mandag. Tirsdag morgen reiser de til Hviterussland.

I åpningskampen møter Hartvedts menn vertsnasjonen som regnes blant forhåndsfavorittene.

- Jeg har fått inside-information fra en i det russiske forbundet om at Hviterussland har et meget godt lag bestående av unge spillere som har utviklet seg, sier Hartvedt videre.

Bergensmannen har imidlertid tro på norsk EM-suksess tross tøff motstand.

- Spillerne viser lovende takter. Vi har terpet mye på angrepsmønster, men er opptatt av at spillerne skal få mye frihet.

I VM i Paraguay var Norge med for å lære.

I EM i Hviterussland går de på banen for å vinne.

Norges første kamp spilles onsdag mot Hviterussland. Videre møter de Belgia og Tsjekkia. Komplett program finner du her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere