*Nettavisen* Sport.

Jol: - Vi fortjente mer

Foto: (Scanpix/AFP)

Liverpool tok sesongen tredje borteseier mot et normalt hjemmesterkt Tottenham lørdag.

30.12.06 19:40

Tottenham - Liverpool 0-1:

Martin Jols Tottenham gikk på sesongens andre hjemmetap da Liverpool kom på besøk lørdag. John Arne Riise & co. kan på sin side feire sesongen tredje triumf på fremmed gress i Premier League.

Nedtur
- Vi er skuffet. Det var en jevn kamp og ingen av lagene spilte godt, men vi slapp inn et veldig enkelt mål, sier Spurs-manager Martin Jol til BBC.

På overtid i førsteomgang plukket Luis Garcia opp ballen i Spurs-feltet etter forsvarsrot, og satte ballen i målet bak en sjanseløs Paul Robinson. Denne scoringen ble kampens eneste.

- Vi hadde overtaket etter pausen og fortjente så mye mer enn det vi fikk. Jeg kan bare huske én Liverpool-sjanse i andreomgang, og det gjør at tapet svir enda mer, sier Jol.

- Fantastisk
Liverpool-sjef Rafa Benitez var i et litt bedre humør etter oppgjøret i London.

- Dette var en fantastisk prestasjon mot et lag det er vanskelig å spille mot. De spilte mange lange baller, noe som vi kan ta med oss til mandagens møte mot Bolton, sier Benitez.

Craig Bellamy fikk en liten smell mot Tottenham, og det er usikkert om spissen spiller i 1. nyttårsdag.

- Jeg er ikke helt sikker på om Bellamy spiller på mandag. Han fikk følingen av en strekk bak på låret, og jeg tok ham av for sikkerhets skyld, sier Liverpool-manageren.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.