RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jonas ble Blackburns overmann

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Mens Wigan røk hodestups ut av FA-cupen.

NEWCASTLE - BLACKBURN 2-1:

Blackburn har hatt en meget tøff sesong og manager Steve Kean er ingen populær mann på Ewood Park, til tross for at det har gått en smule bedre den siste tiden.

Morten Gamst Pedersens klubb har blant annet tatt poeng fra Liverpool på Anfield og slått Manchester United på Old Trafford de siste ukene, men lørdag var det tilbake til det gamle.

Se flere resultater fra FA-cupen her!

Gamst-corner
Blackburn gjestet Newcastle på St. James' Park i FA-cupen, og selv om det skulle starte bra for gjestene, var det til slutt Alan Pardews menn som kunne juble for avansement.

Gjestene tok ledelsen etter 35 minutter. Morten Gamst Pedersen slo en corner og ballen havnet etter hvert hos David Goodwillie. Han sendte Blackburn i føringen.

Newcastle var det dominerende laget, men slet med å ta vare på sjansene. Det skulle drøye til det 70. minutt før utligningen kom. Den var signert Hatem Ben Arfa.

Den raske vingen dro seg forbi tre-fire motstandere før han avsluttet kontrollert forbi Mark Bunn i Blackburn-buret. En herlig scoring av den skadeplagede franskmannen.

Jonas avgjorde
Det så ut til å gå mot omkamp, men like før slutt ble Jonas Gutierrez tungen på vektskålen. Argentineren sikret dermed fjerderundeplass for Newcastle.

Alan Pardews menn har tidvis vært imponerende denne sesongen og tidligere denne uken ble Manchester United slått. Det virker som klubben nå er tilbake i flytsonen.

Ellers i FA-cupen lørdag fikk Fulham en grei jobb hjemme mot Charlton. Clint Dempsey scoret hat trick og tidligere Blackburn-spiller Damian Duff scoret én gang i 4-0-seieren.

Wigan røk ut
Verre gikk det for Wigan, som røk 2-1 for Jan Åge Fjørtofts gamle klubb, Swindon. Også Bolton fikk en tøff jobb og må ut i omkamp mot Macclesfield, etter 2-2 på bortebane.

Av de øvrige Premier League-lagene gikk Norwich, Tottenham, West Bromwich Albion, Everton, og Swansea videre.

Wolverhampton klarte bare 0-0 borte mot Birmingham og ulvene må ut i omkamp. Det samme må Queens Park Rangers, som spilte 1-1 borte mot Milton Keynes Dons.

Søndag er det duket for storoppgjør i FA-cupen når Manchester City tar imot byrival Manchester United på Etihad Stadium.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere