RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jonevret blir Hamrén-assistent

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)
Svensken gjør comeback på trenerbenken i februar.

På grunn av Göran Göranssons sykdom og Håkon Ericsons opprykk til jobben som U21-trener, trenger Sveriges landslagstrener Erik Hamrén nå en ny assistent.

Den jobben kan kanskje tidligere Molde-trener Kjell Jonevret ende opp med. Ringreven skal i hvert fall prøve seg i jobben under to treningskamper i februar.

Svenskene reiser til Kypros for å møte nettopp Kypros og Ukraina den 8. og 9. februar, da altså med Jonevret på benken sammen med Hamrén.

- Vi får se om det leder til noe mer, sier Jonevret til Aftonbladet.

- Jeg fikk spørsmålet om jeg var ledig og om jeg kunne bli med for å hjelpe. Om Sveriges fotballforbund roper om hjelp så er det så klart en hedersoppgave å stille opp, sier han.

Jonevret fikk sist sesong sparken i Molde, til tross for at han ledet laget til seriesølv året før. 48-åringen har også vært trener i Djurgården og har tidligere vært assistent for nettopp Erik Hamrén i både Vasalund og AIK.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere