*Nettavisen* Sport.

Jönsson: - Vi er på rett vei

NULL OG NIKS: AaFKs Fredrik Ulvestad (med ballen) og Sarbsborg 08s Steffen Ernemann greide ikke å bidra til scoringer søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Men Aalesund verken vant eller scoret denne gangen heller.

25.05.14 18:56

AALESUND - SARPSBORG 08 0-0:

Ingen av lagene maktet å score på Color Line stadion da Aalesund tok imot Sarpsborg 08 til duell mellom to lag på nedre halvdel av tabellen i Tippeligaen.

Det resultatet var det vertene fra Sunnmøre som hadde minst grunn til å være fornøyde med. Laget misbrukte nemlig flere gode sjanser, spesielt etter sidebyttet.

Etter elleve kamper står AaFK fortsatt bare med én seier. I tillegg har de oransje bare scoret ni ganger så langt i tippeligasesongen. Det bekymrer Jan Jönsson.

- Jeg er ikke fornøyd med ett poeng. Jeg synes vi var det beste laget. Vi er på rett vei, spillemessig og sjansemessig, kommenterte Aalesunds trener overfor C More.

- Vi scoret nest flest mål i fjor, og har i år konsentrert oss mer om å holde tett i forsvar. Det er altfor lite mål framover. Det vet vi, innrømmet Jönsson.

Hjemmelagets Jo Nymo Matland og gjestenes Franck Dja Djedje fikk hver sin fine mulighet til et ledermål i løpet av de første 45 minuttene, uten å lykkes.

Heller ikke etter hvilen ble det nettsus, selv om spesielt Aalesund nærmet seg noe mer.

Etter kampslutt var det bemerkelsesverdig stille på Color Line Stadion. Tilsynelatende var det ikke en eneste tilskuer som klappet lagene av banen.

- En mindre god andreomgang, men vi får med seg ett poeng fra en vanskelig bortekamp, kommenterte Sarpsborg-kaptein Ole Heieren Hansen overfor C More.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag