RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jönsson: - Vi scorer borte

Sist oppdatert:
Jan Jönsson var misfornøyd med resultatet, men tror Stabæk tar Rennes på bortebane.

STABÆK – RENNES 2-1

NADDERUD (Nettavisen): Stabæk tok imot ett av Frankrikes beste lag, men viste at de kan være gode også mot utenlandske topplag. De skapte mange farligheter og scoret to mål. Likevel er bæringene bare ett baklengsmål unna Uefa-cup-exit om to uker.

- Jeg er ikke så fornøyd med 2-1, men prestasjonen vår var bra. Vi var oss selv og viste vår identitet matchen ut.

- Jeg tror det er relativt store sjanser for at vi scorer mål på bortebane, og da skal vi ha en god sjanse til å gå videre, sier Stabæk-trener Jan Jönsson til Nettavisen.

Burde scoret flere
Anført av en Veigar Páll Gunnarsson i praktslag, valset Stabæk over Rennes de første 45 minuttene. Gunnarsson traff innsiden av stolpen med et flott skudd, og like etter serverte han Daniel Nannskog, som misset fra kort hold. Men det var kaptein Mike Kjølø som sendte Stabæk foran da han nikket inn 1-0 etter 37 minutter.

- Rennes presterte som vi trodde, og jeg tror vi klarte å sjokkere dem litt i begynnelsen. Men dessverre fikk vi ikke flere mål før pause, sier Jönsson.

Likevel gjorde Kjølø 2-0 etter en keepertabbe 20 minutter før slutt, og Jönsson trodde han hadde fått det resultatet han håpet på. Helt til et spektakulært brassespark fra Rennes-innbytter Moussa Sow sendte ham ned på jorden igjen.

- Det blir vrient i bortemøtet, men hvis vi tør å spille vårt spill, og være offensive, er jeg trygg på at vi skal score minst en gang. Selv om de nok har større respekt for oss nå, sier Jönsson.

- Visste Stabæk var gode
Rennes-trener Guy Lacombe sa etter kampen at hans spillere ikke hadde undervurdert Stabæk.

- Jeg er ikke overrasket over Stabæk, jeg visste de var gode. Men mine spillere presterte ikke bra nok i første omgang. I andre omgang ble det bedre. Jeg tror det er en 50/50-sjanse for begge lag i returkampen, sier Lacombe.

Rennes skal i hvert fall ikke anklages for å gå for 0-0. Gjennom hele kampen sendte laget mange spillere i angrep på jakt etter scoring, og Stabæk fikk flere gode overganger. Med litt mer presisjon kunne Pontus Farnerud ha gjort 3-1 på en kontring like før slutt.

- Målet vi fikk betyr mye. På hjemmebane skal vi være et enda bedre lag, sier Lacombe.

Stabæk er dermed advart.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere