*Nettavisen* Sport.

Jönsson fortsetter i RBK

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Trønderklubben har tatt avgjørelsen.

15.11.12 20:22

Den har den siste tiden stormet rundt Rosenborg-trener Jan Jönsson, fordi trønderklubben har levert flere svake resultater.

Klubben har tapt de fem siste kampene og har blitt slått ut av gruppespillet i Europa League. Både gull og sølv er også utenfor rekkevidde i Tippeligaen. Talsmann for Rosenborgs supportergruppe, Kjernen, innrømmet overfor Nettavisen tidligere denne uken at flere ønsket svenskens hode på et fat.

- Det er mange RBK-supportere som nå krever Jönsson sin avgang. Selv holder jeg meg til å si at jeg er uenig i den fredningen som (Ivar) Koteng og (Hroar) Stjernen gikk ut med forrige uke.

Ingen dramatikk
Torsdag avholdt trønderklubben et styremøte, der blant annet Jönssons framtid i klubben ble diskutert. Der kom styret fram til at svensken skal fortsette på Lerkendal.

- Den dramatikken som alle etterlyser, er ikke til stede, det kan jeg si med en gang, sier styreleder Ivar Koteng til Adresseavisen.

KONKURRANSE: Hjelp oss å kåre årets lag i Tippeligaen - bli med i trekningen om et kamera til verdi av 2500 kroner.

Ifølge lokalavisen sitter det folk i RBK-styret som ønsker en endring på trenersiden i klubben, men disse folkene fikk det altså ikke som de ville denne gangen.

Styreleder Koteng tror ikke at misnøyen har påvirket Jönsson i noen grad.

- Det tror jeg ikke. Dette er en prestasjonsgruppe, og da er det ikke skummelt at det skal leveres en prestasjon. Det ville vært rart, sier han til TV 2.

Skal bli bedre
Koteng påpeker videre at torsdagens evaluering, er en evaluering klubben tar hvert år, og konklusjonen denne gangen er at Rosenborg skal bli mye bedre neste sesong.

Det betyr gull i Tippeligaen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.