Jönsson vil hente Alanzinho til RBK

Foto: Lise Åserud/Scanpix

- Det er klart han er interessant, sier den nye RBK-treneren.

11.11.10 12:19

Torsdag ankommer Jan Jönsson Trondheim.

I første rekke kommer svensken til syn nye klubb i forbindelse med Roar Strands testimonialkamp, men også for å ta en hilserunde rundt om i klubben og gjøre seg kjent på brakka.

- Han er interessant
Den tidligere Stabæk-treneren skrev under for trønderne tilbake i juli, og har fram til nå vært svært lite snakkesalig om sin nye jobb, som han offisielt ikke tiltrer før den 1 januar 2011.

Det har imidlertid blitt snakket mye om spillerkjøp i media, og det er ventet at den svenske treneren ønsker å hente inn nye spillere til klubben i vinter. Én av de aktuelle kandidatene er hans tidligere elev i Stabæk, den tekniske brassen Alanzinho.

- Det er klart han er interessant. Men det avhenger av flere ting om det er mulig å hente ham. Blant annet pris og hvordan han trives i Tyrkia, sier Jan Jönsson om brassen til adressa.no .

- Det er ikke noe konkret enda, men det er klart nye spillere blir hentet, forteller svensken om planene for overgangsvinduet.

Har norsk kjæreste
Alanzinho har norsk kjæreste i Stabæks Lisa-Marie Woods, og dette kan være en grunn til at en retur til Norge nå kan friste.

Det har også vært mye snakk om hvorvidt den nye RBK-sjefen vil ønske å hente inn flere av sine trofaste undersåtter fra Stabæk, til tross for at han har sagt at dette er uaktuelt.

Ifølge Adressa er han fortsatt klar på at dette ikke er et alternativ, men legger også til at alt er mulig i fotball.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag