RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jordan viste Liverpool hvordan

SCORET TO: Både Daniel Sturridge og Jordan Henderson scoret to må mot Swansea.
SCORET TO: Både Daniel Sturridge og Jordan Henderson scoret to må mot Swansea. Foto: Andrew Yates (/ AFP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Jordan Henderson matchvinner i måldrama.

LIVERPOOL - SWANSEA 4-3:

Brendan Rodgers og Swansea har et spesielt forhold.

Liverpool-manageren gjorde en svært god jobb under tiden i Wales og la grunnlaget som senere skaffet ham jobben på Anfield. Der har han vært med å løfte de røde opp etter en tung periode og klubben kjemper nå i toppen.

Søndag fikk imidlertid Rodgers og hans disipler besøk av nettopp Swansea i Beatles-byen og det skulle virkelig bli et oppgjør i nordirens ånd.

Et oppgjør med mange mål og mange sjanser.

- Ikke på toppnivå
Liverpool dro til slutt det hele i land med en 4-3-seier. Daniel Sturridge og Jordan Henderson scoret to mål hver for hjemmelaget i et drama av en kamp.

- Det er fint å komme på scoringslisten. Det er et område jeg har jobbet med å forbedre i spillet mitt. Det viktigste i dag er uansett sluttresultatet. Vi tar tre poeng, sier Jordan Henderson ifølge BBC.

- Nå må vi holde fokus videre. Jeg er sikker på at fansen drømmer om det samme som oss, men vi må ta én kamp av gangen. Det er fortsatt en lang vei igjen og vi må bare kjempe videre, sier midtbanespilleren videre.

Manager Brendan Rodgers var både fornøyd og misfornøyd.

- Det offensive er styrken vår. Vi scorer mange mål, men er skuffet over det som skjer defensivt. Men på en dårlig dag har vi moral nok til å komme tilbake.

- Vi presterer ikke på vårt beste, men deler av det offensive er på et høyt nivå. Vi snakker ikke om tittelen. Der handler det om Chelsea, Arsenal og Manchester City. Vi ønskere bare å bli bedre, sier nordiren.

Resultatet betyr at Liverpool fortsatt henger med i toppstriden. Men siden både Chelsea, Arsenal og Manchester City vant lørdag, rykker ikke guttene til Rodgers noe nærmere. Liverpool er nummer fire med sine 56 poeng.

To ganger Sturridge
Liverpool fikk en drømmestart på kampen da formsterke Daniel Sturridge sendte vertene i ledelsen. Spissen fikk ballen av Raheem Sterling, rundet keeper og satte ballen i nettet. Sturridges 17. ligamål for sesongen.

Etter 20 minutters spill doblet Liverpool ledelsen. Denne gang var Sturridge servitør til Jordan Henderson som banket ballen i mål på herlig vis.

Henderson er imidlertid ikke den eneste som kan score på herlig vis og like etter reduserte tidligere Liverpool-spiller Jonjo Shelvey for bortelaget.

Skuddet til midtbanemannen gikk via tverrliggeren og inn.

(artikkelen fortsetter under bildet)

I MÅLFORM: Daniel Sturridge scoret to ganger mot Swansea.


27 minutter var spilt da lagene plutselig var like langt. Et frispark gikk via både Wilfried Bony og Martin Skrtel, før det gikk forbi Simon Mignolet og i mål.

Liverpool hadde rotet bort en tomålsledelse på eget gress.

Før pause var det imidlertid duket for enda mer Liverpool og Sturridge. Luis Suarez slo inn i feltet og Sturridge headet hjemmelaget foran - igjen.

Svakt defensivt
Offensivt gnistret det av Liverpool, mens det defensivt ikke luktet like svidd. Tidlig i andre omgang fikk Swansea straffe, etter at Skrtel la Bony i bakken.

Mannen fra Elfenbenskysten satte selv ballen i mål fra krittmerket.

Seks mål er bra med underholdning i løpet av 90 minutter, men Liverpool var langt fra fornøyd med stillingen. Et kvarter før slutt kom mål nummer syv.

Luis Suarez fyrte løs fra rett utenfor boksen og keeper Michel Vorm måtte gi retur. Vorm reddet også returen fra Jordan Henderson, men den tidligere Sunderland-spilleren fikk en andre sjanse, og da satt kula i det røde nettet.

Hendersons andre for dagen.

(artikkelen fortsetter udner bildet)

MATCHVINNER: Jordan Henderson jubler mot Swansea.


I tillegg til alle scoringene var det også flust med sjanser til begge lagene på Anfield søndag kveld og de fremmøtte fikk seg en forestilling de nok vil huske.

Og 4-3-seire på Anfield er nok noe mange av Liverpools fans har gode minner om fra tidligere, også.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere