RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jørgen Ingebrigtsen ny sportslig leder i Vålerenga


Illustrasjonsfoto.
Illustrasjonsfoto. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Oslo-klubbens sportslige ledelse er nå komplett.

Jørgen Ingebrigtsen er ny sportslig leder i Vålerenga. Det bekrefter klubben i en pressemelding.

Ingebrigtsen har denne sesongen jobbet som sportslig administrator i klubben. Nå får han også ansvar for spillerlogistikk.

Ingebrigtsen rapporterer til hovedtrener Ronny Deila på det fotballfaglige og til daglig leder Erik Espeseth på det administrative. Deila skal fortsatt ha det øverste operative og sportslige ansvaret.

Som hjelp til den jobben er Lars Tjærnås ansatt som speider.

Tjærnås kommer fra tilsvarende stilling i Brann. Han har hatt mange trenerjobber i norsk fotball og var blant annet trener i Vålerenga da laget vant cupen i 1997 og tok seg til kvartfinale i cupvinnercupen året etter.

- En viktig del av jobben med spillerlogistikk er å være til stede der vi skal rekruttere nye spillere. Spesielt lokalt, men også nasjonalt og utenfor landets grenser. Lars har mye erfaring både som scout og trener, og har i tillegg vært i Vålerenga tidligere. Det å få han inn i klubben vil bidra til å styrke teamet, sier Ingebrigtsen i pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere