RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jubel for Juventus

Sist oppdatert:
Håpet svinner for Milan.

Juventus trakk det lengste strået i lørdagens oppgjør mot AC Milan. Hasan Salihamidzic scoret to ganger og sørget for at Juventus vant 3-2. Ikke siden 2003 har Juventus slått Milan.

Dermed begynner håpet om Champions League-spill neste sesong å svinne for Milan. Laget ligger nå på femteplass med ni poeng opp til Juventus på tredje. Fiorentina har den viktige fjerdeplassen i øyeblikket, fire poeng foran Milan, med en kamp mindre spilt.

Poeng mot Juventus hadde absolutt vært å foretrekke om Milan skulle sikre seg Champions-League spill.

Men Milan scoret ikke nok mål, og kanskje er det derfor de er ute etter verdensstjernen Ronaldhino. Lørdag ble det klart at spilleren og Milan har blitt enige om de personlige betingelsene ved en overgang. Dermed gjenstår det bare for Milan å komme til enighet med Barcelona om eventuell overgangssum og lignende.

Juventus scoret imidlertid nok mål til seier. Alessandro Del Piero åpnet scoringsballet etter 12 minutters spill, før Salihamidzic ble den store helten med to scoringer. Milans Daniele Bonera ble utvist i annenomgang, etter å ha taklet Mohamed Sissoko og Milan måtte avslutte kampen med en spiller mindre på banen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere