Julaftens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All over Press

- Jeg foretrekker Manchester United, sier denne brasilianeren.

05.08.14 12:19

Vi nærmer oss en tid vi forbinder med både lengsel, håp og glede. En tid på året som kan røre ved de fleste voksne mannfolk.

Jeg snakker selvfølgelig om overgangsvinduet som åpner nå på nyåret. Selv om det er julaften, tar ikke vår spalte fri. Her er dagens rykter fra balløya:

Nemanja Matic forsvant motsatt vei som del av en byttehandel da David Luiz gikk fra Benfica til Chelsea i 2011. Nå vil José Mourinho hente 25-åringen tilbake til Stamford Bridge. Portugiseren skal også være interessert i å sikre seg Matic sin landsmann, Lazar Markovic, som også spiller for Benfica.
(Daily Mirror)

Klikk på bildet for å forstørre.

Ross Barkley har utvilsomt gjort seg bemerket i flere storklubber denne høsten og vinteren, men Everton-manager Roberto Martinez avviser at det er aktuelt å selge 20-åringen. Ikke engang om noen bladde opp «Gareth Bale-penger», ville Martinez solgt.
(Daily Mirror)

Både Real Madrid og Manchester United jakter på Cruzeiros nybakte seriemester, Everton Ribeiro. 24-åringen uttalte nylig at han vil foretrekke en overgang til Old Trafford framfor en til Santiago Bernabéu.
(Daily Star)

Angel Di Maria avviser at han har bedt om å få forlate Real Madrid i vinter. Argentineren, som scoret Real Madrids første mål i 3-2-seieren mot Valencia i helgen, er ønsket av både Arsenal og Tottenham.
(Metro)

Asamoah Gyan har imponert stort etter overgangen fra Sunderland til Al Ain i fjor. 67 mål på 51 ligakamper er fasiten så langt. Nå ønske West Ham å låne ghaneseren fram til sommeren i håp om at han kan skyte klubben til fornyet kontrakt i Premier League.
(Sky Sports)

Juventus røk skuffende nok ut av Champions League allerede i gruppespillet. Tidligere Juve-spiller Marco Tardelli mener klubben må handle for å hevde seg i turneringen neste år. Han er imidlertid klar på at årets stall bør være mer enn god nok til å vinne Europa League.
(Radio Sportiva)

I disse hellige tider, passer lite bedre enn å avslutte ryktene med dette: Robinho blir stadig koblet til en overgang bort fra AC Milan, til tross for at han skrev under på en ny avtale med klubben i sommer. På spørsmål om han kommer til å returnere til Santos, svarer brasilianeren følgende: - Det er vanskelig fordi jeg har kontrakt med Milan. Min framtid tilhører Gud.
(GloboEsporte)

Amen.

God jul! Ta vare på hverandre, folkens.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.