Gå til sidens hovedinnhold

- Juventus leder Van Persie-jakten

Den italienske seriemesteren angivelig mest aktuell for Arsenals målmaskin.

Det er Sky Sports som hevder å vite at Robin van Persie mest sannsynlig havner i Juventus dersom han forlater Emirates i sommer.

Tidligere i uka bekreftet 28-åringen at han ikke kommer til å forlenge avtalen med Arsenal. Premier League-toppscorerens kontrakt med Gunners løper ut neste sommer.

Både Manchester City og Manchester United vil angivelig prøve å forlenge nederlenderens karriere i engelsk fotball, men kilder i Italia hevder Juve skal være klare for å tilby en kontrakt som gjør Van Persie til en av de best betalte spillerne i Europa.

Etter en rekke tittelmagre år i Arsenal, har mannen som scoret 30 ligamål forrige sesong gjort det klart at det viktigste for ham nå er å vinne noe.

Ifølge flere engelske medier er Barcelona, Real Madrid, Milan og Paris Saint-Germain også med i dragkampen om å bli Van Persies neste klubb.

Pariserne benekter ikke interessen, men avviser at det har vært kontakt mellom dem og Arsenal-helten.

- Vi har aldri snakket med Van Persie. Vi stoler på spissene vi har, men vi prøver finne én til, sier PSG-formann Nasser al-Khelafi til den franske sportsavisen L'Equipe.

Reklame

Her kan du levere Lotto