Juventus med 14 poengs luke

NOK TIL SEIER: Álvaro Morata (til høyre) jubler for kampens eneste mål sammen med Stephan Lichtsteiner.

NOK TIL SEIER: Álvaro Morata (til høyre) jubler for kampens eneste mål sammen med Stephan Lichtsteiner. Foto: Stefano Rellandini (Reuters / NTB scanpix)

Stadig nærmere fjerde strake ligatittel.

PALERMO - JUVENTUS 0-1:

Palermo sto uten tap på hjemmebane på ti kamper, men Álvaro Morata ble forskjellen på lagene da Juventus vant 1-0 lørdag kveld.

Tidligere Real Madrid-spiss Morata ble byttet inn etter timen spilt og scoret kampens eneste mål ti minutter senere.

Med stjerner som Andrea Pirlo og Paul Pogba utilgjengelige og Arturo Vidal på benken, var det som ventet at Juventus fikk en tøff kamp om de tre poengene.

- Det var ikke en enkel kamp. Vi ga ikke noe fra oss, og Álvaro scoret et fantastisk mål, oppsummerte Juventus-trener Massimiliano Allegri.

Før seieren hadde Juventus tre strake uavgjorte i Serie A.

Juventus har 14 poeng mer enn Roma på annenplass, som har én kamp mindre spilt. Med kun ett tap denne sesongen styrer Juventus mot sin fjerde strake ligatittel.

Til tross for at Borussia Dortmund venter i mesterligaen til onsdag, startet Allegri med både Fernando Llorente og Carlos Tevez på topp. Llorente ble byttet ut til fordel for målscorer Morata, mens Tevez spilte hele kampen.

Juventus tar med seg 2-1 fra den første kampen til Tyskland.

- Det blir en helt annerledes kamp. Vi har gode muligheter til å kvalifisere oss, og vi kommer dit med selvtillit, sa Allegri. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.