RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Juventus-sjefen advarer mot Hareide & co.

SNART ACTION: Åge Hareide møter tøff motstand i første kamp.
SNART ACTION: Åge Hareide møter tøff motstand i første kamp. Foto: Marco Bertorello (Afp)
Sist oppdatert:
Allegri advarer mot å undervurdere Malmö.

Juventus-trener Massimiliano Allegri har understreket at en seier over Malmö i tirsdagens mesterligakamp ikke vil komme enkelt.

På papiret er Åge Hareides lag den enkleste motstanderen i gruppe A. Hjemmekampen i Torino bør vinnes, men Allegri nekter å ta en trepoenger for gitt.

Mandag minnet han om at Juventus ble nummer tre i gruppen bak Real Madrid og Galatasaray i fjorårets mesterliga. Han mener også at Malmö drar nytte av å ha spilt seriefotball mye lenger enn italienerne.

– Gruppen vår ser enkel ut på papiret, men scenarioet var tilsvarende i fjor, og da ble Juventus slått ut. Det viser bare at grupper som blir beskrevet som enkle, ikke nødvendigvis er det.

– Malmö er definitivt foran oss når det kommer til kondisjon, for deres liga startet før vår. Det er også et godt organisert, fysisk og raskt lag. Vi må være konsentrerte og sørge for at vi ikke glemmer våre defensive oppgaver, sa Allegri.

I gruppe A spiller også Olympiakos og Atlético Madrid, som møtes i Hellas tirsdag. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere