Juventus snublet i generalprøven

Juventus tapte poeng på overtid. FOTO: NTB scanpix

Juventus tapte poeng på overtid. FOTO: NTB scanpix Foto: Marco Vasini (Ap)

Juventus mistet seieren borte mot Hellas Verona på overtid da Juan Ignacio Gómez utlignet i tredje tillagte minutt.

30.05.15 21:48

Juventus fikk dermed ingen perfekt generalprøve en uke før mesterligafinalen mot Barcelona.

«Den gamle dame» har sikret mesterskapet i Serie A for lenge siden, men har likevel holdt formen ved like og konsentrasjonen oppe etter at tittelen var i boks. Selv om to av klubbens tre tap i ligaen har kommet på de siste ni oppgjørene, har hele sesongen på nivå en i Italia vært en enkel oppgave.

Mot Hellas Verona var fokuset likevel ikke til stede helt til dommeren blåste for full tid. Riktig nok sendte Roberto Pereyra gjestene i ledelsen tre minutter før pause. Tre minutter etter pause svarte vertene. 38 år gamle Luca Toni scoret sitt 22. ligamål for sesongen, og sikret seg godt på vei toppscorertittelen før resten av kampene i runden spilles søndag.

Gleden for hjemmefansen over å være likt med ligamesteren varte kun ni minutter. Da scoret Fernando Llorente det som lenge så ut til å bli oppgjørets siste mål. Først tre minutter på overtid sikret Gómez 2-2.

Med det endte Juventus på 87 poeng i den italienske serien. Klubben har scoret 72 mål og sluppet inn 24. Hellas Verona er plassert på 12.-plass før søndagens kamper. Sassuolo kan klatre forbi Verona-klubben søndag. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.