RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: REUTERS/Scanpix

Juventus-stjerne utestengt for filming

Sist oppdatert:
Gikk i bakken på mystisk vis mot Bologna. Se video her!

Det var i lørdagens kamp mellom Juventus og Bologna at Juventus' Milos Krasic gikk en smule lett i bakken inne i feltet.

Serberen var på vei forbi Bologna-forsvareren Daniele Portanova da han på mystisk vis deiset i bakken og fikk straffe.

Ikke i nærheten
TV-bildene viste imidlertid at forsvareren aldri var i nærheten av den tidligere CSKA Moskva-spilleren, og det var med andre ord klar filming av spilleren som ble hentet til Torino i sommer.

Vincenzo Iaquinta tok ansvar fra krittmerket, men heldigvis for Bologna og dommeren misset landslagsspissen fra krittmerket.

Ledelsen i serie A har nå bestemt at Krasic skal utestenges i to kamper for den klare filmingen, basert på hva TV-bildene viste.

- Dommeren gjorde en feil på grunn av filming fra Juventus-spilleren, heter det i en pressemelding fra Serie A-ledelsen.

- Handlet på instinkt
Juventus-trener Luigi Del Neri forklarer det hele med at Krasic var redd for å bli truffet av Daniele Portanovas takling, og derfor kastet seg ned for å komme seg unna forsvarsspilleren.

- Han handlet på instinkt. Milos er en rettferdig gutt, og jeg kan ikke forstå det om de utestenger han på grunn av dette, legger treneren til. Det har Krasic nå altså blitt - i to kamper.

Kampen endte for øvrig 0-0.

Se situasjonen i videovinduet under:

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere