RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
En chilensk TV-stasjon publiserte bilder av Juventus-stjernen stygt ramponerte Ferrari, og opplyste at Vidal skal ha krasjet rett sør for hovedstaden Santiago etter å ha fyllekjørt.
En chilensk TV-stasjon publiserte bilder av Juventus-stjernen stygt ramponerte Ferrari, og opplyste at Vidal skal ha krasjet rett sør for hovedstaden Santiago etter å ha fyllekjørt. Foto: Felipe Fredes (AP / NTB Scanpix)

Juventus-stjernen Arturo Vidal arrestert for fyllekjøring

Sist oppdatert:
Fotballstjernen Arturo Vidal er pågrepet av politiet i Chile mistenkt for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand.

Juventus-juvelen spiller i disse dager Copa America på hjemmebane, men natt til onsdag havnet han i søkelyset for helt andre ting. Etter å ha vært involvert i en trafikkulykke ble 28-åringen anholdt for fyllekjøring.

Vidal skal ha pådratt seg mindre skader i ulykken, rapporterer lokale medier.

En chilensk TV-stasjon publiserte bilder av Juventus-stjernen stygt ramponerte Ferrari, og opplyste at Vidal skal ha krasjet rett sør for hovedstaden Santiago.

28-åringen hadde i likhet med resten av den chilenske troppen fått en frikveld etter 3-3-kampen mot Mexico mandag. Vidal scoret to ganger i oppgjøret.

Vidal hevder selv han er uskyldig.

- Jeg har vært i en trafikkulykke. Det var ikke min skyld. Jeg har det bra, og familien har det bra. Takk for alt, sa chileneren i en kort video lagt ut på Twitter onsdag morgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere