Gå til sidens hovedinnhold

- Juventus vil ha Benítez

Liverpool-manageren topper italienernes ønskeliste.

Juventus har ikke fått det til å stemme i år, og det er ventet at trener Ciro Ferrara blir sparket i løpet av uka. Ifølge engelsk presse har Juventus nå pekt ut Rafael Benítez som den mannen de vil ha som Ferraras erstatter.

Det skriver flere aviser, deriblant The Times og The Guardian tirsdag.

Manuel Garcia Quillon, som representerer Benitez, utelukker heller ikke en overgang.

- Benitez til Juventus? Man vet aldri i fotball. Akkurat nå stemmer det likevel ikke. Han er en veldig viktig brikke på Anfield. Fansens idoler der er Gerrard, Torres og Benitez. Men jeg vet ikke hva som skjer om fire-fem måneder. I fotball kan mye skje raskt, men i utgangspunktet har Rafael fortsatt en fireårskontrakt med Liverpool, sier han.

Ciro Ferrara overtok som Juventus-trener før sesongen, men har nå ledet laget til åtte tap på de siste 11 kampene. I den perioden har de blitt slått ut av Mesterligaen og falt hele 16 poeng bak Inter i Serie A.

Guus Hiddink skal være et annet alternativ til jobben, men han krever nærmere 30 millioner kroner for å ta jobben ut sesongen. Dermed skal han være uaktuell. Benitez tjener om lag 35 millioner i året i Liverpool, og det skal være i den størrelsesordenen Juventus også kan betale en ny trener.

Klubbens visepresident, John Elkann, tror imidlertid at han kan lokke Benitez til Italia med en årslønn på under 30 millioner kroner. Det er nemlig skattefordeler ved å dra til Italia for den spanske manageren. Håpet er selvsagt også at Benitez´ frustrasjon over lite midler til å kjøpe for i Liverpool kan få ham sørover.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Dette gir du til morsdagen

Kommentarer til denne saken